Het A-rijbewijs

– Ruim 20 jaar ervaring
– Bijles nodig? Ook hiervoor bent u aan het juiste adres!
– Liever rijles in het Engels of Duits? Geen probleem!

Kawasaki ER-6N

Wordt gebruikt voor rijbewijs A (ook met code 80).

Honda CMX 450 Rebel

Wordt gebruikt voor  rijbewijs A2.

Lessen en theorie

In de beginfase lessen wij met 1 leerling. Daarna kan een les met twee leerlingen tegelijk worden gepland. De lessen starten altijd bij onze rijschool in Oud-Beijerland en duren 1,5 uur. Onze lestijden starten van maandag tot en met vrijdag om 08:30 en eindigen om 17:30 uur. Op zaterdag starten wij om 07:30 en eindigen wij om 13:30 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Een les van 1,5 uur kost € 75,-. Aanvraag voertuigbeheersing € 80,- en aanvraag verkeersdeelneming € 135,-.

Met betrekking tot de opleiding is de keuze aan jou. Wil je sneller naar een examen toewerken, dan adviseren wij om meerdere lessen per week te nemen of een dubbele les (3 uur) af te spreken. Voor een snellere opleiding dien je wel overdag beschikbaar te zijn. Wij kunnen ruim van te voren een examen kopen zodat je weet waar je aan toe bent en we samen de opleiding hierop kunnen afstemmen en inplannen.

Uiteraard dien je op de dag van het praktijkexamen in het bezit te zijn van een geldig theorie certificaat. Om dit te leren verkopen wij theorieboeken. Daarnaast kunnen tijdens de lessen altijd vragen gesteld worden over de theorie. Blijven bepaalde onderwerpen toch lastig of onduidelijk? Dan maken we graag een afspraak om het even persoonlijk met je door te nemen.

Examens

Naast het theorie-examen, moet je 2 praktijkexamens afleggen, te weten voertuigbeheersing en verkeersdeelneming.