Over ons

historie1 historie2

Verkeersschool All-Round werd opgericht op 10 juni 1966 door Henk Pors. Samen met zijn vrouw Pleunie werd lesgegeven voor het B-rijbewijs. In de loop der tijd kwam er een Opel Blitz bij, voor het geven van vrachtautorijles.

Rond 1987 kwam zoon Leo in de zaak en draaide samen met zijn vader alle uurtjes. Wederom werd door hen het bedrijf verder uitgebouwd. Er werd gestart met opleiding voor het chauffeursdiploma CCV-b en spoedig volgde ook uitbreiding met motorrijles, gevolgd door opleiding E achter B.

Net voor Henk Pors op 1 januari 1993 overleed, nam Leo het bedrijf in zijn geheel over. Ondertussen bestaat het bedrijf  al bijna 49 jaar en verzorgt opleidingen voor  rijbewijzen A1, A2, A, B en E achter B. Met opleiding groot rijbewijs is inmiddels gestopt. Ook is in het verleden besloten géén opleiding voor de scooter te gaan doen.

Voor theorielessen beschikten wij over een eigen instructielokaal, wat achter het bedrijfspand ligt. Tegenwoordig wordt theorieles individueel en op afspraak gepland.

De rijlessen worden momenteel verzorgd door Leo. Theadora, de vrouw van Leo, verzorgt op de verkeersschool de administratie en onderhoudt het telefonisch contact met de klanten en het CBR.