B-Rijbewijs

Voor onze opleiding rijbewijs B (personenauto) werd door ons in januari 2011 een nieuwe Opel Corsa Ecoflex aangeschaft.

De Corsa heeft een mooie uitstraling en een hoog bedieningsgemak. Met zijn 98 pk, ook voldoende vermogen om uiteindelijk een vlotte, doch veilige rijstijl te ontwikkelen.

Voor de les is o.a. gekozen een TomTom navigatiesysteem met live update, in hoogte verstelbare stoel en parkeersensoren. Uiteraard ontbreken ook ABS, stuurbekrachtiging en airco niet. Binnenkort zullen hiernaast foto’s van de Corsa worden geplaatst

Met betrekking tot de opleiding, heeft u de keus. Wilt u één les per week, of heeft het de voorkeur om wat sneller naar een examen toe te werken? Met de computer kunnen wij voor u ruim van te voren een examen kopen. Dus ruim van te voren weet u waar u aan toe bent. Wel dient u overdag beschikbaar te zijn, indien u een snellere opleiding wenst te volgen.

Onze lestijden starten normaal gesproken om 08.30 en eindigen om 20.30 uur.Hiervan kan soms worden afgeweken.
Wij lessen in beginsel met één leerling tegelijk, zodat u steeds ongeveer 1,5 uur van huis bent. Ook hiervan kan worden afgeweken. De rijopleiding wordt onderverdeeld in verkeersdeelneming, de bijzondere verrichtingen en een stuk zelfstandig deelnemen aan het verkeer. (Dus niet op aanwijzingen)

Uiteraard dient u op de dag van het praktijkexamen in het bezit te zijn van een geldig theorie certificaat. Hiertoe kunt u bij ons gratis theorielessen volgen.

Overigens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het volgen van bijles.

Ook hebben wij ervaring met het geven van instructie aan niet horende kandidaten. Tevens kunnen we lesgeven in de Engelse of Duitse taal.